Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Aksoy, Fransa'da

Başkan Aksoy, Fransa

Fransa'nın Cannes kentinde bu yıl 26. kez düzenlenen MIPIM Gayrimenkul Fuarı'na katılan belediye başkanları arasında Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'da yer aldı.

Fransa’nın Cannes kentinde bu yıl 26. kez düzenlenen MIPIM Gayrimenkul Fuarı’na katılan belediye başkanları arasında Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy’da yer aldı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’la birlikte Fransa’ya giden Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Fransa’nın Cannes kentinde bu yıl 26’ncısı düzenlenen MIPIM Gayrimenkul Fuarı’nda birçok yatırımcıyla bir araya geldi.
MIPIM Fuarı hakkında bilgi veren Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’un başkanlığında katıldıkları fuarda Balıkesir için hazırlanmış lojistik, yenilenebilir enerji ve turizm potansiyelleriyle 62 projenin yabancı yatırımcılara sunulduğunu açıkladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur’un, mevcut kent potansiyellerini ve hazırladığı mega projeleri yerli ve yabancı yatırım gruplarına anlattığını söyleyen Başkan Aksoy, Balıkesir’den 15 ilçe belediye başkanı ve yerel yatırım gruplarıyla fuarda yer aldıklarını ifade etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’un fuarda yaptığı konuşmasında “Türkiye’de mevcut konumu itibarıyla merkezi hükümetin planladığı Çanakkale-İzmir otoyolu, İstanbul-İzmir otoyolu ve hızlı tren güzergahlarının tam merkezinde bulunmasının önümüzdeki yıllarda Balıkesir’i tam bir cazibe merkezi haline getirecek. Kısa bir sürede Balıkesir’i Marmara’nın parlayan yıldızı haline getireceğiz” ifadelerini kullandığını hatırlatan Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur’un yaptığı açıklamalara katıldığını ve desteklediğini dile getirdi.
Başkan Aksoy, Rusya Federasyonu İnşaat, Konut ve Altyapı Bakanı Mikhail Men, Multi Development, Hilton Worldwide, Eria Partners, European Public Real Estate Association Mer-ton Development, Amstar gibi Türkiye pazarında gayrimenkulleri bulunan grupların, Balıkesir standına ilgi gösterdiğini sözlerine ekledi.



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false